FYI үзгәртү

«Я з Хвилею згодний, що мову наблизили до живої мови більшості, позбувшись провінціалізмів та архаїзмів.»


«Сталин, кстати, с фричеством в лингвистике таки боролся (причем лично)»



Мовні питання на українській вікіпедії регулює юзер котрий в житті українською не розмовляє[1], відкрито заявляє, що він є противником чинного правопису і одже й ВП:МОВА, тобто його докoлyпування до мови є підступним вандалізмом (див. сторінку юзера), також цей юзер ВІДКРИТО ЗАХОПЛЮЄТЬСЯ "МОВОЗНАВЦЕМ" СТАЛИНИМ ТА ЙОГО МЕТОДАМИ[2][3][4][5][6]



Саме йому Ви маєте доводити, що Ви -- не верблюд, не "ґефікатор" і не "свiдоміт" (як він висловлюється), замість того, щоби редагувати вікіпедію[7].


Виходить, що в поточній ситуації простіше погодитися з завідомо мapaзматичними та маніпулятивними "аргуметами", ніж вести з ним безплідні "дискусії". Це є підхід руZZкіх: "або по-нашому або взагалі ніяк".


Я пропоную діяти консолідовано і покінчити з цим феєричним рашистом. Я пропоную написати запит на арбітраж так, щоби його не змогли одразу відкинути і забанити цього сталініста з ганьбою довічно.


Я вважаю, що перемога в війні -- це не тоді коли борцyни з діаспорянами, галичанами, бандерівцями і ультра-націоналістичними активістами зможуть спокійно редагувати вікіпедію і банити патріотичних користувачів, а коли вони зникнуть остаточно.



PS


Я також закликаю адміністрацію не перетворювати вікіпедію на заповідник рашистів!