Файл:Hsb. tablll..jpg
Hasan Sami Bolak


HASAN SAMİ BOLAK, Kayseri/Türkiye doğumlu. (D.10.Mayıs.1942) Ünlü bir şair, gazeteci ve yazardır. Kayseri'nin en büyük ve etkili gazetesi olan Erciyes Gazetesi 'nin sahip ve Başyazarıdır.. Basın Şeref Kartı sahibi olan Hasan Sami Bolak, yine kendisi gibi sürekli sarı basın kartı sahibi olan Mevlüde Nevin Bolak 'la evlidir. Oğlu Fatih Bolak Erciyes Gazetesi 'nin Genel yayın Müdürlüğünü yürütmekte olup, Bolak Medya Gurubu nun üst düzey yöneticisidir. Hasan Sami Bolak, Almanca, Osmanlıca, vasat ingilizce bilir. Bu ansiklopediye Mozilla Firefox'la maddeler yazmaktadır. Ayrıca Wikipedia'nın çeşitli seksiyonlarında yüzlerce makalesi yer almaktadır.


(NOT: Hasan Sami Bolak 'la ilgili olarak Wikipedia ansiklopedilerinin çeşitli versiyonlarında: Commons, Vikikaynak, tr-Wikipedia, tr-Vikisözde çok geniş resim ve bilgiler mevcuttur.)


Bknz:

http://www.erciyesgazetesi.com үзгәртү

Wikipedia proyektın citäklägän tabışsız Wikimedia Fondı şulay uq başqa irekle eçtälekle küptelle bulğan wiki proyektlarnı alıp-bara:
                     
Proyektara koordinatsiä Wikisüzlek Wikikitap Wikiözek Wikixanä Wikicıyıntıq Wikitörlär Wikixäbärlär Wikiversitet Wikimäğlümatlar Wikisäfär

|}